Vi söker Account Managers:

Just nu växer vi och vill hitta dig som vill vara med oss och få en viktigt roll i företagets utveckling. Vi garanterar dig en arbetsplats där du har chansen att bli en riktigt framgångsrik säljare, i ett team med människor som alltid lyfter varandra. Ett stimulerande arbete i ett företag som drivs av individer som verkligen brinner för onlinevideo.

Som person är du strukturerad, initiativrik, energisk och positiv.

Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning eller kundtjänst och vill utvecklas vidare. Du är nyfiken och har med fördel viss erfarenhet av Social Selling. Vi tror att du med stor entusiasm kommer ta ansvaret för hela säljprocessen hos oss – från kontakt, uppföljning och möten – till signering av avtal med kunderna.

Vi tror att du: 
– Älskar kundkontakt, är social, lyhörd och kommunikativ.
– Motiveras av utmaningar och att nå resultat.
– Lätt kan ha flera mailkonversationer igång samtidigt.
– Du har goda kunskaper i svenska och kan använda språket i så väl tal som skrift.

Du får:
-Fast lön med en attraktiv bonusmodell.
-Stimulerande arbete i en expansiv bransch

Passar du in på ovanstående profil? Tveka inte att ansöka redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet (2018-08-02).

Ansök till tjänsten som Account Manager här: onlinevideo@www.stockholmmediafactory.se Skriv ”Account Manager” i ämnesraden.

Strategi

Det kreativa arbetet börjar med att ta fram en utarbetad strategi för din videoproduktion genom en analys av behov, syfte och åtgärder.

Videoproduktion

Produktionen anpassas om det är en varumäkesvideo för YouTube eller om syftet är att samla in tittarnas e-postadresser när videon spelas upp.

Analys

Du får insikter som förbättrar ditt affärsresultat genom att vi mäter och analyserar resultatet av dina videoklipp.