Dynamisk Videoannonsering
Facebook


Skapa hundratals videoannonser speciellt anpassade för varje specifik målgrupp enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt än tidigare möjligt.
Ökar klickfrekvens
Driver mer intäkter
Sänker dina kostnader

Det kraftfullaste annonsformatet

Videoannonser fångar uppmärksamhet och engagera tittaren på ett sätt som statiska bilder och text inte kan. Med en CTR som är högre än alla andra digitala annonsformat, är video det bästa sättet att driva action, och öka engagemang. Nu kan du skapa hundratals videoannonser speciellt anpassade för varje specifik målgrupp enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt än du tror.

Dynamiska videoannonser för Facebook är ytterligare ett steg mot bättre relevans. Det leder till ökad klickfrekvens, driver mer intäkter och sänker samtidigt dina annonskostnader. Early adopters har redan rapporterat lysande resultat.

All ”Targeting Data” som Facebook har kan användas för att skapa dynamiskt videoinnehåll och på så sätt får varje målgrupp en anpassad och relevant videoannons.

Detta nya dynamiska alternativ ger dig ett otroligt kraftfullt verktyg för att öka din reklam-ROI. Dina videoannonser skapas via vårt verktyg och laddas upp till Facebook Ads Manager i kampanjer, ad-sets och annonser. Du hanterar sedan annonseringen precis som vanligt via ditt Facebook konto.

Kontakta oss för att höra mer

Basic Targeting
Demographics and events
Location
Interest and Broad Category Targeting
Mobile
Placement
Facebook Connections

Advanced Targeting
Interests
Behaviors
Advanced Demographics
Education and workplace

Case Study: Nike – A new way to run!

Targeting i kampanjen:
Device
Location
Gender

 

Case Study: Tesco Mobile

Targeting i kampanjen:
Device
Location

 

RESULTAT:

0,7x
CTR UPLIFT
0,5x
CTR by adding location

Kom igång idag
Vi hjälper dig genom hela processen för att komma igång med dynamiska videoannonser.

Kontakta oss för att ta reda på hur du bäst kan använda Dynamiska Videoannonser.

Dynamisk videoannonsering för Facebook– Årets nyhet inom videomarknadsföring.

Snacka med oss om hur du kan – och bör – använda dynamiska videoannoner som en del i din marknadsföring. Vi kan visa dig hur Dynamiska Videoannonser kan bli en riktigt lönsam affär.