Onlinevideo Creator


Stockholm Media Factory är en Onlinevideobyrå.
Vi erbjuder en heltäckande lösning kring video inklusive strategi, produktion, distribution, annonsering och analys.

Vi söker en Onlinevideo Creator:
Denna tjänst är tillsatt

Se alla lediga tjänster här: 

Just nu växer vi och vill hitta dig som vill vara med oss och få en viktigt roll i företagets utveckling. Du kommer få jobba med moderna verktyg, effektiva produktionsmodeller och välkända varumärken.

Rollen innebär allt från idéskapande till produktion. Du kommer jobba med redigering men även distribution av video content inom sociala och digitala kanaler både organiskt och för annonsering. Som Onlinevideo Creator kommer du ha en stor inverkan på slutresultatet och deltar aktivt i hela vår arbetsprocess. Det kreativa arbetet innebär även mycket kundkontakt.

Du har en väl utvecklad bildkänsla och har en stark drivkraft. Vi ser gärna att du har en viss erfarenhet inom sociala medier och brinner för onlinevideo. Du har en positiv attityd, bra arbetsetik samt förstår hur och när man ska vara proaktiv.

Har du detta?
– Referenser från tidigare videoprojekt
– Erfarenhet av Final Cut Pro
– Grundläggande förståelse för filmproduktion
– Erfarenhet av Sociala Medier
– Erfarenhet av kampanjarbete med Sociala Medier är meriterande
– Erfarenhet av After Effects  är meriterande
– Du har mycket goda kunskaper i svenska och kan använda språket i så väl tal som skrift.

Och …
passar du in på ovanstående profil? Tveka inte att ansöka redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet (2018-02-28).

Ansök till tjänsten som Onlinevideo Creator här: onlinevideo@www.stockholmmediafactory.se Skriv gärna ”Onlinevideo Creator” i ämnesraden.

Strategi

Det kreativa arbetet börjar med att ta fram en utarbetad strategi för din videoproduktion genom en analys av behov, syfte och åtgärder.

Videoproduktion

Produktionen anpassas om det är en varumäkesvideo för YouTube eller om syftet är att samla in tittarnas e-postadresser när videon spelas upp.

Analys

Du får insikter som förbättrar ditt affärsresultat genom att vi mäter och analyserar resultatet av dina videoklipp.

Stockholm Media Factory

Carl-Henrik Bronäs
Onlinevideo Specialist

Peder Brun
Creative Director