Personaliserad Video

Personaliserad video ökar engagemang och konverterar bättre

Idag får vi i genomsnitt 85 e-postmeddelanden om dagen och konverteringsgraden för e-post är så lite som 1,5%. Färre klick, och sämre konvertering tvingar nu marknadsförare att hitta mer effektiva epost-lösningar för att fånga och behålla mottagarens uppmärksamhet.

Nu finns personaliserad video för e-post som ökar engagemang och konverterar bättre än andra digitala kommunikationskanaler. Din video med ditt budskap kan nu personaliseras med mottagarens namn, logotyp, eller andra personliga faktorer som på ett mycket genuint sätt fångar och behåller uppmärksamheten.

16x fler klickar vidare

Personaliserad video skär rätt igenom inkorgens röra och förbättrar konverteringsgraden genom att du talar direkt med mottagaren. I genomsnitt 16 gånger fler klickar vidare efter att de öppnat ett epost med personaliserad video. En bra teknik att utnyttja i ett läge där många marknadsförare kämpar för att nå 5 eller 10% ökning på sina konverteringsgrader.

5 idéer för din nästa personaliserade video kampanj.
Läs 3 case studies och se hur andra gjort. Läs Case-Studies här:

Nyfiken på att komma igång? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad är personaliserad video?

En unik video som skapats speciellt för en enskild person eller företag som har anpassats med deras namn, företagets logotyp, e-postadress eller andra personliga faktorer. Text- eller bildelement visas som om de på ett naturligt sätt hör hemma i videon. Personaliserad video kombinera det bästa av två världar: den ny eran av hyper-personalisering och video, det ledande mediet för engagemang och konverteringar.

Vad kan personaliseras?

Allt du har i t.ex. ett kundregister kan läggas in i en video som:

Namn
Jobbtitel
Företagsnamn
E-post
Kundnummer
Bilder och grafik
Företagets logotyp
Bild på webbplats
Bilder av produkter
Fantasin sätter begränsningarna …

Kontakta oss för att höra mer

80% högre konvertering på landningssidor

Tester som gjorts visar att med en personaliserad video högst upp på landningssidan kan du konvertera upp till 80% bättre.

Oavsett om dina kunder finns inom marknadsföring, försäljning, IT, HR, teknik, redovisning, eller någon annan bransch, är en sak säker … alla längtar efter en personlig koppling.

Bygg riktiga relationer med dina kunder genom personaliserad video
Snacka med oss om personaliserad video.

Hemligheten ligger i namnet

”En persons namn är den sötaste och viktigaste ljud på alla språk.” (Dale Carnegie) När vi använder en persons namn, är det det enklaste sättet att få deras uppmärksamhet. När vi använder en persons namn, uppmärksammar vi dem som en individ och de känner sig respekterade och viktiga. Genom att använda en persons namn gör man ett bestående intryck på dem.

Nyfiken personaliserad video?

Du får en prisvärd helhetslösning för personaliserad video som går från strategi, till produktion och hela vägen till analys.

Kontakta oss redan idag