Videoproduktion Stockholm

Videoproduktion Stockholm Media Factory

Vi gör videoproduktioner som ska göra det så lätt som möjligt för tittaren att agera. I alla våra produktioner har du sedan möjligheten att analysera tittarnas engagemang, och värdet av din video. Det är själva grunden för ”Videoproduktion Stockholm Media Factory”.

För att möjliggöra detta ligger fokus alltid på att tidigt identifiera ett tydligt mål:
Vad förväntas tittaren göra när de ser videon?

Showreel: Videoproduktion Stockholm Media Factory

Klicka på play för att se några exempel av videoproduktion från Stockholm Media Factory och hur vi hjälpt kunden uppnå sina mål.

 

Videoproduktion Stockholm Media Factory

Video är den mest effektiva formen av marknadsföring. 52% av marknadsförare säger att video ger bättre avkastning än någon annan typ av digitalt innehåll.

Snacka med oss om din nästa videoproduktion i Stockholm.

Strategi och mätning

Video fortsätter att vara lite av en fristående verksamhet för många företag men detta kommer att förändras därför att video måste integreras med alla andra marknadsföringsaktiviteter. T ex. måste videon vara korrekt optimerad för SEO. När du bygger din landningssida gynnar video alltid så video behöver var en del av en större distributionsprocess. Att bara lägga upp din video på hemsidan och på YouTube räcker är inte tillräckligt om du vill nå dina mål.

Du kan inte hantera det du inte kan mäta och om du inte vet hur människor reagerar på din video kan du inte veta om din video haft en inverkan. Vill du ha möjlighet att se precis vilket resultat din video har? Snacka med oss: Videoproduktion Stockholm Media Factory.

Ska du göra en onlinevideo?

Du får en prisvärd helhetslösning för onlinevideo som går från strategi, till produktion och hela vägen till analys.


Kontakta oss redan idag