5 idéer för din nästa personaliserade video kampanj.

Alla längtar efter en personlig koppling


Oavsett om dina kunder finns inom marknadsföring, försäljning, IT, HR, teknik, redovisning, eller någon annan bransch, är en sak säker … alla längtar efter en personlig koppling. Det ligger i mänskans natur, och det är inget som kommer att förändras någon gång snart. Men det totala utrymmet för marknadskommunikation håller redan på att ebba ut.

Här kommer 5 idéer för din nästa personaliserade video kampanj.

1. Innehållskampanj

För din nästa guide eller rapport du producerar som även har sin egen landningssida, prova att lägga med en personaliserad video för alla direkta e-postmottagare. Du kanske kan visa upp din rapport med en ”denna rapport tillhör:” stämpel med deras namn på det!

2. Eventpromotion

Bjud in till ett kommande event med en personlig touch. Du kan inkludera en riktig biljett till evenemanget med deras namn tryckt på biljetten.

3. Produktlansering

Välj en lista med kunder som skulle vara särskilt intresserad av en ny produkt eller funktion som du har lanserat och personifiera ett videomeddelande. Lägg deras logotyp i meddelandet att visa att du tänkt på dina kunder när du skapat denna nya produkt eller funktion!

4. Kunduppskattning

Skicka en tackvideo till dina kunder vid högtider eller något annat tillfälle (alla älskar ett trevligt tack, oavsett tid på året!). Du kan även visa ett handskrivet kort med deras namn högst upp.

5. Rekrytering

Har du en lista över potentiella kandidater som du vill ska veta hur häftigt det är att arbeta på ditt företag? Skapa en rekryteringsvideo med en välkomstscen som visar deras nya plats med en personlig namnskylt på ”deras” skrivbord.

Kom igång med Personaliserad Video nu!

Ge dig själv möjligheten att sticka ut och bygg riktiga relationer med dina kunder genom en personaliserad video. Kontakta oss nu, vi hälper dig att komma igång.

Vad är personaliserad video?

En unik video som skapats speciellt för en enskild person eller företag som har anpassats med deras namn, företagets logotyp, e-postadress eller andra personliga faktorer. Text- , ljud eller bildelement visas som om de på ett naturligt sätt hör hemma i videon.

Personaliserad video kombinera det bästa av två världar: den ny eran av hyper-personalisering och video, det ledande mediet för engagemang och konverteringar.

Vad kan personaliseras?

Namn
Jobbtitel
Företagsnamn
E-post
Kundnummer
Bilder och grafik
Företagets logotyp
Bild på webbplats
Bilder av produkter
och mycket mer …

Kontakta oss för att höra mer