Vi skapar eventfilm som fångar uppmärksamhet och engagerar tittare

En eventfilm maximerar ditt budskap på ett effektivt sätt och är något du har nytta av lång tid efter evenemangets slut. En eventfilm är ett otroligt kraftfullt verktyg att som visar  potentiella kunder vad du står för och hur andra upplever ditt företag

Exempel på eventfilm

Vad är en eventfilm

En eventvideo är en 1-2 minuters video som på ett underhållande och informativt sätt fångar och beskriver ditt event. Designad för att fånga publikens uppmärksamhet kan den här videon hjälpa till att locka fler potentiella besökare till kommande events men även generera leads på ett nytänkande sätt.

"Jag tycker Stockholm Media Factory är proffsiga, lätta att arbeta med, tar sig tid och löser de man är ute efter. Bäst av allt - de är sjukt snabba och det hela kändes smooth.

Det som lockade med en eventvideo var att kunna skapa en känsla för de som inte kunde vara på plats. Ett direkt resultat av videon var att vi nu har något vi kan använda oss av inför senare event."

– Emma Wallin, Vainu

Vainu.io

Image

"Vi valde att använda Stockholm Media Factory eftersom jag fick ett väldigt proffsigt intryck av dem och det visade sig stämma sen. Det blev ett proffsigt bemötande och genomförande från A till Ö.

Jag skulle rekommendera Stockholm Media Factory till någon som behöver hjälp med att spela in videofilmer på ett snyggt sätt."

-Kristin, CEO at Renapharma AB

Renapharma

 

Mer info och priser om eventfilm

Fyll i formuläret här så återkommer vi så fort som möjligt till dig.