Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

LIA & Praktik

Digital Marknadsföring | Digital Analys | Onlinemarknadsförare

Vi söker efter dig som vill skaffa värdefull erfarenhet inom content, SEO och digital marknadsföring, analys, videoproduktion och livestreaming.

SAMTLIGA PLATSER FÖR 2022 ÄR FYLLDA

Är du den vi söker?

Som en del av din LIA kan du komma i kontakt med YouTube, SEO Content, Analys/Optimering, Nyhetsbrev, Videoproduktion och Livestreaming.

Tillsammans med oss kommer du få praktisk erfarenhet av det mesta som sker på en byrå. Detta inkluderar strategi, produktion, distribution, analys och sälj.

Du kommer bli en del av ett drivet team och en viktig del av företaget under din LIA period.

Vårt uppdrag är att
förändra din syn på digital tillväxt

Stockholm Media Factory är en data driven byrå dedikerad till att stärka våra kunder.

Under åren har vi arbetat med börsnoterade företag och helt nya startups. Vi hjälper ambitiösa företag att generera mer vinster genom att bygga upp medvetenhet, driva webbtrafik, få kontakt med kunder och öka den totala försäljningen.

Så här säger några tidigare LIA deltagare

Emma Ingram Sälj och Marknadshögskolan

För mig som utbildar mig till Digital Marknadsförare fick jag lära mig en mängd användbara verktyg och områden inför mitt kommande yrke.

På Stockholm Media Factory fick jag vara en viktig del i teamet och jag fick bra stöttning av min handledare om något var svårt eller om jag ville bolla ideér.

Jag rekommenderar absolut elever att söka LIA hos dem för en utvecklande och spännande LIA-period.

Vera Danielsson Medieinstitutet

Stockholm Media Factory är en perfekt praktikplats för dig som vill ha varierande arbetsuppgifter som är väl anpassande efter din specifika utbildning.

Jag kände mig som en viktig del av teamet sedan dag ett och kan starkt rekommendera Stockholm Media Factory till de som vill ha en lärorik och rolig praktikplats.

Kajsa Mattson Lunds Universitet

Under min tid på Stockholm Media Factory fick jag möjligheten att arbeta inom flera olika områden. Allt från produktion till research.

Något som jag tycker är positivt är att man fick ta mycket ansvar, samtidigt som man fick stöd och feedback från handledarna.

Jag känner verkligen att jag har utvecklats mycket på kort tid, och jag skulle verkligen rekommendera andra studenter att söka sin LIA hos dem.

    Ansök om LIA här

    Samtliga LIA platser är nu fyllda.
    Ansökan öppnar igen för VT-2023