Lediga tjänster

Just nu har 2 lediga praktikplatser för VT 2020

LIA Onlinemarknadsförare

Praktik för dig som läser till ”Onlinemarknadsförare” eller liknande: 

Vem vi söker:

Vi söker efter dig som vill jobba inom onlinemarknadsföring. Hos oss kommer du få sitta med projekt som innehåller digital annonsering, kampanjhantering och sökoptimering. Det är projekt för både hemsidor och sociala medier. Under din praktik kommer du få mycket praktisk erfarenhet, du kommer bli en del av ett drivet team och framförallt en viktig del av företaget.

Kort om oss:

Stockholm Media Factory startade 2015 och erbjuder lösningar kring onlinvideo och content. Bland våra kunder finns allt från stora till mindre företag inom en rad olika branscher.

Kolla gärna här för att se lite mer: www.stockholmmediafactory.se

Om du är driven och gillar varierande arbetsuppgifter passar den här praktiken perfekt. Du kommer få jobba med moderna verktyg, effektiva produktionsmodeller och välkända varumärken. Under praktiken kommer du få vara med i allt från idéskapande till produktion och distribution inom sociala och digitala kanaler både organiskt och för annonsering.

Arbetstider:
9-17
Pontonjärgatan 10 Kungsholmen. T-bana Rådhuset/Fridhemsplan

Låter det intressant, tveka inte att ansöka för praktik redan idag.

Kontaktuppgifter:
Vill du höra mer eller har du några frågor kontakta:
Carl-Henrik Bronäs
carlhenrik@stockholmmediafactory.se

073-685 51 40

LIA Onlinevideo Producer

Praktik för dig som läser till ”Online Video Producer” eller liknande.

Vem vi söker:

Vi söker efter dig som vill skaffa värdefull erfarenhet inom onlinevideo. Tillsammans med oss kommer du få insikt i och praktisk erfarenhet av allt inom onlinevideo inklusive sälj, strategi, produktion, distribution och analys. Du kommer bli en del av ett drivet team och en viktig del av företaget under din praktik.

Kort om oss:

Stockholm Media Factory startade 2015 och erbjuder heltäckande lösning kring onlinevideo. Bland våra kunder finns allt från stora till mindre företag inom en rad olika branscher.

Här finns mer här: www.stockholmmediafactory.se

Om du är driven och gillar varierande arbetsuppgifter passar den här praktiken perfekt. Du kommer få jobba med moderna verktyg, effektiva produktionsmodeller och välkända varumärken. Under praktiken kommer du få vara med i allt från idéskapande till produktion och distribution av videocontent inom sociala och digitala kanaler både organiskt och för annonsering.

Arbetstider:
9-17
Pontonjärgatan 10 Kungsholmen.
T-bana Rådhuset/Fridhemsplan

Låter det intressant, tveka inte att ansöka för praktik redan idag.

Kontaktuppgifter:
Vill du höra mer eller har du några frågor kontakta:
Carl-Henrik Bronäs
carlhenrik@stockholmmediafactory.se

073-685 51 40

Vill du jobba hos oss men ser inget som passar?
Vi är alltid intresserade av nya förmågor.  Om du inte hittar något som passar just dig kontakta oss ändå så tar vi det därifrån.