LIA & Praktik

Digital Marknadsföring | Digital Analys | Onlinemarknadsförare

Image

Emma Ingram
Sälj och Marknadshögskolan

För mig som utbildar mig till Digital Marknadsförare fick jag lära mig en mängd användbara verktyg och områden inför mitt kommande yrke.

På Stockholm Media Factory fick jag vara en viktig del i teamet och jag fick bra stöttning av min handledare om något var svårt eller om jag ville bolla ideér.

Jag rekommenderar absolut elever att söka LIA hos dem för en utvecklande och spännande LIA-period. 

Vi har haft nöjet att ta emot LIA elever från:
Medieinstitutet, Nackademin, Sälj & Marknadshögskolan, Högskolan i Halmstad, Affärshögskolan,
Malmö Universitet, Lunds Universitet, Södertörns Högskola m.fl.

Klicka här för att ansöka till LIA
Image

Här får du en utvecklande LIA

Vi söker efter dig som vill skaffa värdefull erfarenhet inom content, SEO och digital marknadsföring, analys, videoproduktion och livestreaming.

Som en del av din LIA  kan du komma i kontakt med YouTube, SEO Content, Analys/Optimering, Nyhetsbrev, Videoproduktion och Livestreaming.

Tillsammans med oss kommer du få praktisk erfarenhet av det mesta som sker på en byrå. Detta inkluderar strategi, produktion, distribution, analys och sälj.

Du kommer bli en del av ett drivet team och en viktig del av företaget under din LIA period.

Om Stockholm Media Factory

Stockholm Media Factory är en content byrå som startade 2015 och erbjuder idag heltäckande lösningar kring video och content. Vi har en egenutvecklad produkt som heter SEO Content som idag framgångsrikt placerar flera företag högt upp i Google och driver värdefull trafik

Bland våra kunder finns Helly Hansen, Efva Attling, Postkodlotteriet, Oracle och Stockholm School of Economics.

Stockholm Media Factory finns sedan 2017 representerade på Medieinstitutets Ledningsgrupp för utbildningen Online Video Producer.

Image

Vera Danielsson
Medieinstitutet

Stockholm Media Factory är en perfekt praktikplats för dig som vill ha varierande arbetsuppgifter som är väl anpassande efter din specifika utbildning.

Jag kände mig som en viktig del av teamet sedan dag ett och kan starkt rekommendera Stockholm Media Factory till de som vill ha en lärorik och rolig praktikplats.

Är du den vi söker?

Är du driven och gillar varierande arbetsuppgifter? Då passar den här LIA:n perfekt.

Du kommer få jobba med moderna verktyg, effektiva produktionsmodeller och välkända varumärken.

Under praktiken kommer du få vara med i allt från idéskapande till produktion och distribution av content inom sociala och digitala kanaler både organiskt och för annonsering.

Klicka här för att ansöka till LIA
Image
Image

Kajsa Mattson
Lunds Universitet

Under min tid på Stockholm Media Factory fick jag möjligheten att arbeta inom flera olika områden. Allt från produktion till research.

Något som jag tycker är positivt är att man fick ta mycket ansvar, samtidigt som man fick stöd och feedback från handledarna.

Jag känner verkligen att jag har utvecklats mycket på kort tid, och jag skulle verkligen rekommendera andra studenter att söka sin LIA hos dem.

 

Ansökan LIA

Platserna för HT-2021 är fyllda
Ansök nu för VT-2022