LIA/Praktik

Vi tar nu emot ansökningar för HT2020

Digital Marknadsföring | Digital Analys | Onlinemarknadsförare

Vi har haft nöjet att ta emot LIA elever från:
Medieinstitutet, Nackademin, Sälj & Marknadshögskolan,
Högskolan i Halmstad och Lunds Universitet 

Image

Vem ska söka LIA hos oss?

Vi söker efter dig som vill skaffa värdefull erfarenhet inom content, SEO och digital marknadsföring.

Tillsammans med oss kommer du få praktisk erfarenhet av det mesta som sker på en byrå. Detta inkluderar strategi, produktion, distribution, analys och sälj. Du kommer bli en del av ett drivet team och en viktig del av företaget under din LIA period.

Kort om oss:

Stockholm Media Factory startade 2015 och erbjuder heltäckande lösning kring video och content. Bland våra kunder finns Helly Hansen, Efva Attling, Postkodlotteriet, Oracle och Stockholm School of Economics.

Stockholm Media Factory finns även sedan 2017 representerade på Medieinstitutets Ledningsgrupp för OVP.

Image

Stockholm Media Factory är en perfekt praktikplats för dig som vill ha varierande arbetsuppgifter som är väl anpassande efter din specifika utbildning. Jag kände mig som en viktig del av teamet sedan dag ett och kan starkt rekommendera Stockholm Media Factory till de som vill ha en lärorik och rolig praktikplats.

Vera Danielsson - Medieinstitutet

Är du den vi söker?

Är du driven och gillar varierande arbetsuppgifter passar den här LIA:n perfekt. Du kommer få jobba med moderna verktyg, effektiva produktionsmodeller och välkända varumärken. Under praktiken kommer du få vara med i allt från idéskapande till produktion och distribution av content inom sociala och digitala kanaler både organiskt och för annonsering.

Image
Image
Under min tid på Stockholm Media Factory fick jag möjligheten att arbeta inom flera olika områden. Allt från produktion till research. Något som jag tycker är positivt är att man fick ta mycket ansvar, samtidigt som man fick stöd och feedback från handledarna. Jag känner verkligen att jag har utvecklats mycket på kort tid,och jag skulle verkligen rekommendera andra studenter att söka sin LIA hos dem.
Kajsa Mattsson - Lunds Universitet

Vill du ansöka? 

Vill du ansöka eller har du frågor kontakta Carl-Henrik Bronäs.
E-post: carlhenrik@stockholmmediafactory.se
Telefon: 073-685 51 40

Pontonjärgatan 10, Kungsholmen.
T-bana Rådhuset/Fridhemsplan