LIA/Praktik

Digital Marknadsföring | Digital Analys | Onlinemarknadsförare

Vem som borde söka:

Vi söker efter dig som vill skaffa värdefull erfarenhet inom content, SEO och digital marknadsföring.

Tillsammans med oss kommer du få praktisk erfarenhet av det mesta som sker på en byrå. Detta inkluderar strategi, produktion, distribution, analys och sälj. Du kommer bli en del av ett drivet team och en viktig del av företaget under din LIA period.

”Stockholm Media Factory är en perfekt praktikplats för dig som vill ha varierande arbetsuppgifter som är väl anpassande efter din specifika utbildning. Jag kände mig som en viktig del av teamet sedan dag ett och kan starkt rekommendera Stockholm Media Factory till de som vill ha en lärorik och rolig praktikplats.”

Vera Danielsson OVP18 Medieinstitutet

Kort om oss:

Stockholm Media Factory startade 2015 och erbjuder heltäckande lösning kring video och content. Bland våra kunder finns Helly Hansen, Efva Attling, Postkodlotteriet, Oracle och Stockholm School of Economics.

Stockholm Media Factory finns även sedan 2017 representerade på Medieinstitutets Ledningsgrupp för utbildningen Online Video Producer.

Så …

Är du driven och gillar varierande arbetsuppgifter passar den här LIA:n perfekt. Du kommer få jobba med moderna verktyg, effektiva produktionsmodeller och välkända varumärken. Under praktiken kommer du få vara med i allt från idéskapande till produktion och distribution av content inom sociala och digitala kanaler både organiskt och för annonsering.

Kontaktuppgifter:

Vill du höra mer eller har du några frågor kontakta Carl-Henrik Bronäs.
carlhenrik@stockholmmediafactory.se

073-685 51 40
Pontonjärgatan 10, Kungsholmen.
T-bana Rådhuset/Fridhemsplan

Vill du jobba hos oss men ser inget som passar?
Vi är alltid intresserade av nya förmågor.  Om du inte hittar något som passar just dig kontakta oss ändå så tar vi det därifrån.