Vi skapar LinkedIn Content Video som stärker ditt företags närvaro på LinkedIn.

LinkedIn är det snabbast växande sociala nätverket idag och överlägset störst för business. Så om du vill att ditt företag ska bli framgångsrikt online hjälper det att synas där.  Med LinkedIn Content Video får du ett hållbart sätt att boosta ditt företags linkedin-närvaro!

Exempel på LinkedIn Content Video

 
 

Vad är LinkedIn Content Video

På en kanal som LinkedIn, som är byggd för att skapa relationer, kan du använda video för att öka intresset för ditt företag och dina tjänster.

Du kan göra det genom att dela en video och  publicera i företagsflödet. Det kan vara historien bakom ditt företag, eller storyn kring hur du började. Till Skillnad från personliga uppdateringar så förblir dessa företagets även när någon hos dig väljer att sluta och jobba någon annanstans.

Video rankas högt i LinkedIns algoritm. På grund av detta har video en bättre chans att nå toppen av någons flöde. Dessutom kan deras delning av din video och din story medföra att människor tar till sig din story och produkter. Öka varumärkeskännedom kommer främja relationer till din företag för en lång tid framöver.

"Vi ville skapa filmer för att hälpa oss attrahera fler konsulter och medarbetare.

Vi valde Stockholm Media Factory för att de är grymma. Vi träffade flera olika leverantörer men fick men fick ett högt förtroende för er, så självklart valde vi er i slutändan."

-Henrik Henriksson, Grundare Adviser Partner

Adviser Partner

 

Mer info och priser om LinkedIn Video

Fyll i formuläret här så återkommer vi så fort som möjligt till dig.