Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Vicky Tipsar om LinkedIn Content Video

Vi skapar LinkedIn Content Video som stärker ditt företags närvaro på LinkedIn.

LinkedIn är det snabbast växande sociala nätverket idag och överlägset störst för business. Så om du vill att ditt företag ska bli framgångsrikt online hjälper det att synas där.  Med LinkedIn Content Video får du ett hållbart sätt att boosta ditt företags linkedin-närvaro!

Vad är LinkedIn Content Video?

På en kanal som LinkedIn, som är byggd för att skapa relationer, kan du använda video för att öka intresset för ditt företag och dina tjänster.

Du kan göra det genom att dela en video och  publicera i företagsflödet. Det kan vara historien bakom ditt företag, eller storyn kring hur du började. Till Skillnad från personliga uppdateringar så förblir dessa företagets även när någon hos dig väljer att sluta och jobba någon annanstans.

Video rankas högt i LinkedIns algoritm. På grund av detta har video en bättre chans att nå toppen av någons flöde. Dessutom kan deras delning av din video och din story medföra att människor tar till sig din story och produkter.

Intresserad av LinkedIn Content Video?

Fyll i formuläret här så hör jag av mig direkt till dig.

Matilda Pettersson
Projektledare