Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
vicky-tipsar
Vicky Tipsar om HR video

Vi skapar HR Video som utbildar och engagerar

Långa dokument, personalhandböcker och utbildningar kan tendera att vara lite torra. Ett bra sätt att liva upp dem och samtidigt få betydligt mer uppmärksamhet är med en engagerande video.

Exempel på HR video

Vad är HR Video?

Video är ett fenomenalt verktyg för att utbilda, träna och jobba med en onboarding eller preboardingprocess. Använd video till att förklara processer och policyer men kommunicera och förklara företagskultur, värderingar och förväntat beteende.

Oavsett hur du planerar att använda video finns det flera olika anledningar till att det fungerar som ett kraftfullt verktyg inom lärande. Det kombinerar både ljud och visuella element för att hantera lärandet.

Video är roligt, engagerande, minnesvärt och – viktigast av allt – populärt! Enligt Forrester Research är anställda 75% mer benägna att titta på en video än läsa dokument, e-post eller webbartiklar.

HR Video gör ett bra första intryck på ny anställda, ökar kunskapsinnehållet och kan användas konsekvent i hela ditt företag vilket garanterar att alla har tillgång till samma innehåll på samma höga nivå.

Intresserad av Rekryteringsfilm?

Fyll i formuläret här så hör jag av mig direkt till dig.

Matilda Pettersson
Projektledare