Om
Stockholm Media Factory


Stockholm Media Factory är en Onlinevideobyrå.
Vi erbjuder en heltäckande lösning kring video inklusive strategi, produktion, distribution, annonsering och analys.

Onlinevideobyrå

På Stockholm Media Factory brinner vi för att hjälpa företag att skapa tillväxt med onlinevideo. Det har vi gjort ända sedan starten 2014.

Med fokus på kvalitet och pris har vi tagit fram flera produktionsmodeller som täcker allt från sociala medier såsom LinkedIn till corporatevideo och HR-video.

Tillsammans med våra boostkampanjer kommer din video att inte bara ses av rätt målgrupp, men även driva action och growth-möjligheter för ditt företag.

Om du är intresserad av att veta mer, kontakta gärna oss här.

Image

… så här säger kunderna:

”Vi är mycket nöjda med Stockholm Media Factory, filmen som levererades var av hög kvalité och under arbetets gång har Stockholm Media Factory erbjudit bra service och hög flexibilitet gällande ändringar och korrigeringar i filmen. Vi skulle gärna rekommendera Stockholm Media Factory för tillverkning av onlinevideo.”
– Rui, Meloq

”Vi ville ta fram en film med tydligt budskap som kunde lyfta vårt rekryteringsbehov under sommaren. Efter att ha tittat runt bland flera byråer valde vi Stockholm Media Factory för att deras strategi passade med hur vi ville jobba och efter första mötet kändes det helt rätt.”
– Amanda, Devex

”From our first meeting I knew I could trust Stockholm Media Factory to get our ideas and vision to the screen creatively and calmly. I felt they really listened and quickly absorbed the message and emotions that we wanted to convey about our product.”
– Alistair, Inspectis

Stockholm Media Factory | Onlinevideobyrå

Strategi

Det kreativa arbetet börjar med att ta fram en utarbetad strategi för din videoproduktion genom en analys av behov, syfte och åtgärder.

Videoproduktion

Produktionen anpassas om det är en varumäkesvideo för YouTube eller om syftet är att samla in tittarnas e-postadresser när videon spelas upp.

Analys

Du får insikter som förbättrar ditt affärsresultat genom att vi mäter och analyserar resultatet av dina videoklipp.

Onlinevideo – Vi hjälper dig med allt från idé till produktion och distribution.

""
1
Namnyour full name
Meddelandemore details
0 /

Eller använd den här länken för att boka en tid för att prata med en av våra specialister.

Previous
Next