Om oss

Vi är Stockholm Media Factory 

En engagerad contentbyrå som brinner för att hjälpa företag att skapa tillväxt. 

Vi började vår resa som ett rent produktionsbolag och idag erbjuder vi våra kunder ett stort utbud av content, både rörligt och i skrift och det kan röra sig om allt från kampanjer i olika storlekar och former till livestreams, digitala event, YouTube optimering och SEO content.

En av våra specialiteter som vi arbetat med sen start är att kombinera videoproduktion med analys för att skapa mervärde.

Att skapa digitalt content är en viktig del av din digitala strategi. Varje enskilt content ska vara noggrant utformad för att höja intresset för ditt företag, förbättra din organiska räckvidd och öka konverteringar.

För att sammanfatta vårt team är vi familjära, erfarna & nytänkande

Stockholm Media Factory är din trygga contentbyrå och många kunder ser oss som deras inhouse-byrå, en partner, inte bara en leverantör.

Vårt arbete präglas av att komma bort från det traditionella sättet att skapa video. Grunden i våra videoproduktioner är att du som kund alltid har möjligheten att analysera tittarnas engagemang och värdet av din video.

Förutom videoproduktion erbjuder vi en smart och värdefull contentstrategi som ger bättre resultat, där den som har mest pengar inte är den enda som rankar högt på Google.

Vår metod är att fokusera på det som google efterfrågar utan en annons eller köpt position, vi kan då presentera sannolikheten att komma in på de högsta positionerna inom en bransch helt organiskt.

Vårt mål är att skapa den bästa contentupplevelsen,
både för den som tittar och den som beställer.

Peder brun, Grundare

En klar vision gör skillnad - Vi siktar rätt och når fram

Vår vision är att vara förstahandsvalet för organisationer som behöver hjälp med digital marknadsföring och Live-produktioner.

Vi vill fortsätta skapa tillväxt internt för att kunna erbjuda fler företag möjligheten till att ta del av våra tjänster och produkter.

Målet med vårt arbete för dig som kund är att alltid möta dina förväntningar och ta oss an de eventuella utmaningar som finns för att på bästa sätt leva upp till dessa förväntningar. Vi utgår från dina mål och önskningar där du ska känna dig trygg i processen från början till slut.

Vi riktar in oss på de exakta målgrupperna och går in för att göra varje produktion relevant för dig, att alltid titta efter ett värde i det vi kan skapa för ditt företag.

Målet vi som företag eftersträvar är ständig utveckling, för oss på Stockholm Media Factory betyder det att vi aldrig vill sluta växa eller utmana oss.

Som företag och individer brinner vi för att fortsätta vara nyfikna och vi vill hela tiden komma framåt, vi är lösningsorienterade och är inte rädda för att ta oss an nya saker som ingen annan kanske testat än.

Kunderna ska komma till oss och vara rikare på kunskap när de lämnar.

Carl-Henrik Bronäs, Grundare
Image

Barbara Peters
PR-specialist,
A Nomnom story PR

Stockholm Media Factory har levererat en perfekt livesändning.

De är professionella, engagerade och snabba i sin kommunikation genom hela processen från start till mål. Det är en trygghet att samarbeta med dem då jag hela tiden kände att de hade läget och tekniken under kontroll.

Jag kan starkt rekommendera Stockholm Media Factory.

Allt började i ett rockband
- Nu en Contentbyrå sedan 2014

Grundarna Peder och Carl-Henrik har i över 20 år spelat i ett rockband tillsammans som basist och trummis. Deras roller i bandet både kompletterar och är beroende av varandra, vilket har skapat full tillit och samspel även i deras professionella karriär.

I och med Peders bakgrund inom videoproduktion och Carl-Henriks bakgrund inom webbanalys var det naturligt att dessa två världar skulle mötas vilket har resulterat i en bred grund att stå på.

De startade Stockholm Media Factory 2014 där de såg en möjlighet att erbjuda företag en större inblick i hur deras tittare agerar när de ser på video och med den kunskapen och inblicken ska företag kunna skapa ännu bättre rörligt material.

Målet var att skapa tillväxtpotential för företag genom video istället för att endast använda det i ett varumärkesstärkande syfte.

Vi är experter inom dessa områden

Image Image Image Image Image Image
 

Kontakta oss redan idag

Fyll i formuläret här så återkommer vi så fort som möjligt till dig.