Gratis Live Webinar:
Say Goodbye to SEO!

  • Maj 31, 2022

  • 13:00 - 13:30 + 15min Q&A

Anmäl dig nu för att höra varför “experterna” har fel om SEO 2022.

Vad kommer du att få med dig?

Bonus!

Matilda Pettersson Stockholm Media Factory

Matilda Pettersson

Projektledare

Matilda har en Yrkeshögskoleexamen som Affärsinriktad konceptutvecklare. Hon har ett stort intresse för affärsutveckling, kundrelationer och att driva projekt från start till mål på bästa möjliga sätt med kundens intresse i fokus.

Carl-Henrik Bronäs

Content Strateg

Carl-Henrik har en filosofie kandidat i Statsvetenskap med inriktning Media. De senaste 19 åren har han jobbat inom ett brett spektrum av onlinemarknadsföring med sinne för analys och konvertering. Han har lång erfarenhet inom webbanalys och konverteringsoptimering.

Hur du gör för att lyckas organiskt på Google 2022.

Vi kommer i detta Webinar gå närmare in på hur du som företag kan jobba smartare utifrån Googles intentioner av vad som är relevant för hög position utan att använda dig av ett enda SEO trick! Vi går igenom steg för steg hur du ska arbeta för att skapa auktoritet inom din bransch och placera dig före dina konkurrenter.

Vilka är vi på Stockholm Media Factory?

Vi är en engagerad contentbyrå som brinner för att hjälpa företag att skapa tillväxt genom digitala strategier. Vi började vår resa som ett rent produktionsbolag och idag erbjuder vi våra kunder ett stort utbud av content, både rörligt och i skrift, Live och post production.

Intresserad?
Fyll i formuläret så får du
en länk att följa på mail

Matilda Pettersson
Projektledare

Tidigare Webinar:

Live Webinar: Organisk tillväxt på Google 2021

  • Maj 20, 2021

  • 11:00-11:30 (Q&A 11:30-12:00)

Detta webinarie har redan sänts.