Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Vi gör det enkelt och smidigt för dig att livesända

Hybridevent - Konferenser - Digitala Webinar - Seminarier

Livesändningar med rätt förutsättningar

Stockholm Media Factory hjälper företag att skapa lyckade livesändningar. Vi hjälper er att med rätt teknologi och plattform, skapa engagemang med publiken och säkerställa hög produktionskvalitet. Vi ser till att allt följer GDPR och WCAG regler.

Låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd konferens för era deltagare. Kontakta oss idag för att boka oss för ert nästa event!
– hos er, i vår studio eller helt digitalt. 

Cirkuys IMG_8527 (1)cirkus (1)

Bilderna är tagna på Cirkus i Stockholm inför livesändning Hjärnansdag 2022 som anordnas av Hjärnfonden. Eventet modererades av Fredrik Lindström och i publiken fanns bl.a Kronprinsessan Victoria

Livestream och Livesändning

Allt du behöver för en professionell Livestream

Stockholm Media Factory erbjuder en livestream med en mängd professionella element för att göra ditt event så framgångsrikt som möjligt.

Vi inkluderar en anpassad start- och slutbild, en spännande nedräkning, royaltyfri musik, namnskyltar och textremsor för att förstärka budskapet. Vi erbjuder också möjligheten att ta in talare digitalt via t.ex. Teams eller Skype, med en snygg split screen-layout istället för traditionell bild i bild.

För att säkra en lyckad sändning erbjuder vi alltid en teknisk genomgång av allt från grafik till talare för att skapar en trygghet inför sändningen.

Vi garanterar en smidig uppspelning av videor och främjar engagemang med hjälp av verktyg som Q&A, chatt och ordmoln. Låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd livestream.

Vi sköter allt från namnskyltar, till pausbilder, musik och videor som spelas före, efter och under din sändning 

Kontakta oss för en gratis konsultation om vilka möjligheter som finns för just din livesändning.

01
Split screen Livestream talare och presentation
Split Screen

Snygg “split screen” layout under presentatioenr istället för traditionella bild i bild formatet som de flesta känner ingen från Teamsmiljöer.

02
Livestream Livesändning Grafik
Grafik

Anpassad grafik med färg och font som matchar era Brand Guidelines.

03
Ta in externa talare i dina livesändningar
Talare på länk

Snygg studioliknande “split screen” layout vid samtal och panelsamtal med gäster som ansluter digitalt.

04
studio-moderator-medhorning
Studiohjälp

Moderatorn har full trådlös medhörning utan fördröjning. På en 55" videoskärm ser moderatorn deltagare på videolänk och PPT presentationer.

05
Modern studio stockholm
Mysig & Hypermodern Studio

Mitt i centrala Stockholm finns denna hemtrevliga studio som ger talarna en väldigt modern och trygg upplevelse. Vi använder enbart den

06
Projektledning Livestream
Projektledning

Varje sändning tilldelas en projektledere med huvudansvar för samtliga moment. Från uppstartsmöte till planering inför sändningen som innehåller körschema, tekniktest med talare och moderator, bokning av ev skrivtolkar, teckentolkar samt produktion av relevant grafik.

Vill du prata mer om Livestream?

Fyll i formuläret här så hör jag av mig direkt till dig.

Matilda Pettersson
Projektledare