Vi gör det enkelt och smidigt
för dig att livestreama

 
 
Några kunder
Image
Image

Allt du behöver för en livestream

Med vår Allt-i-Ett Portabla LiveStream Studio blir det enkelt och smidigt att sätta upp en livestream, oavsett vart ditt evenemang kan vara. 

Du kan få multipla kameror, digitala presentationer, talare, moderator, grafik, namnskyltar. Allt detta hanterat av livestream-operatörer.

Image

Sandra
Affärsstödschef, Tyréns AB


Stockholm Media Factory är Tyréns förstahandsval när det gäller digitala event och Livestream. 

Tillsammans har vi genomfört allt från stora event med 2 000 deltagare till interaktiva utbildningsdagar och workshops i mindre grupper.

Ett proffsigt och säkert genomförande – hela vägen från startmöte till sändning.

Livestream på alla plattformar

Image

Få ut din livestream på Facebook, YouTube, LinkedIn Vimeo, Twitter och andra plattformar. Streama även direkt till din hemsida.

Livestream i alla miljöer

Image

Bjud in videogäster från alla dem vanligaste videokonferensmiljöerna.

Ge talare och gäster möjlighet att dela sin skärm för en presentation, interagera med andra talare och ta frågor från den digitala publiken.

Kontakta oss redan idag för att prata mer om vilka möjligheter som finns och hur du kan göra för att livestreama ditt kommande event.

Se några exempel

Så säger kunderna

Image

Emma Axling
RIA GALAN

Stockholm Media Factory var till stort stöd och proffsiga som skötte allt från prepp av plattform till teknik till grymt upplägg av live-streaming

Live-Events
Seminarier, events, mässor, modevisningar, tävlingar eller evenemang. Om ditt företag har en spännande händelse på gång, är chansen stor att andra vill vara med på den också. Att livesända ditt event möjliggör inte bara direkt access till själva händelsen men även en möjlighet att gå bakom kulisserna för att erbjuda en exklusiv titt.

Utbildning för anställda
Liveastreama dina utbildningar så att anställda från flera avdelningar och fysiska platser kan lära sig och interagera i realtid. Spela in din livestream för att återanvända den i framtida utbildningar.

Interna möten
Oavsett om det är ett styrelsemöte eller säljcoaching kan alla ha tillgång till samma info samtidigt med livestreamade möten.

Webinarier
Du kan förvandla valfri händelse, till exempel en Q&A-session eller paneldebatt, till ett webbseminarier i direktsändning. Dessa kan vara ett utmärkt sätt att dela kunskap och förbättra varumärkeskännedom.

Läs mer om olika typer av Livestreams

 

Hybridevent

Ett hybridevent ger dig som arrangör mer flexibilitet eftersom hybridevent låter dig bjuda in både live och digitalt så att du kan nå en bredare publik.
Image
 
Image

Webinarie

Ett webinar är oftast livesänt och vi erbjuder även möjligheten att titta på en inspelad version efteråt. 

 

Digital Konferens

En digital konferens är egentligen samma princip som en fysisk konferens, bara att den sker i den virtuella världen. 

 
Image

Digitalt Möte via Zoom eller Teams

Att hålla ett digitalt möte via Zoom och Teams är ett av de mest effektiva alternativen. Det både Zoom och Teams främst är känt för är hur smidigt det är att ha digitala möten, men möjligheterna på plattformarna slutar definitivt inte där.
 

Prisutdelning/Hybrid

En variant på hybridevent där media och press bjuds in för att kunna intervjua Prisvinnaren.

Image
 
 

Få mer information
och priser

Har du frågor om livestream, vill boka vår studio eller önskar mer information och prisuppgifter? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss redan idag: