Vi hjälper företag med högkvalitativa, professionella livesändningar.

Sänd live. När som helst. Gör dig redo att livestreama.

Fördelarna med att använda en livestream
för ditt event

Image
  • Obegränsad antal potentiella tittare
  • Inspelade livestreams för framtida användning
  • Interaktion i realtid och högt engagemang
  • Videoproduktion i professionell kvalitet
  • Avancerad sändningsutrustning
  • Omedelbar analys av interaktioner på sociala medier

Här är några exempel på hur du kan
använda livestream i ditt företag

Live-Events
Seminarier, talarmöten, mässor, modevisningar, tävlingar, influencer-evenemang ... Om ditt företag har en spännande händelse på gång, är chansen att din publik vill vara med på den också. Att Livestreama ditt event erbjuder inte bara direkt access till händelsen men även en möjlighet att gå bakom kulisserna för att erbjuda en exklusiv titt.

Utbildning för anställda
Liveastreama dina utbildningar så att anställda från flera avdelningar och fysiska platser kan lära sig och interagera i realtid. Spela in din livestream för att återanvända den i framtida utbildningar.

Interna möten
Oavsett om det är ett styrelsemöte eller säljcoaching kan alla ha tillgång till samma info samtidigt med livestreamade möten.

Webinarier
Du kan förvandla valfri händelse, till exempel en  Q&A-session eller paneldebatt, till ett webbseminarier i direktsändning. Dessa kan vara ett utmärkt sätt att dela kunskap och förbättra varumärkeskännedom.

Vill du nå en potentiellt obegränsad publik, som är mer engagerad än med förinspelad video? Då är livestreaming något för dig. Kontakta oss redan idag för att prata mer om vilka möjligheter som finns och hur du kan komma igång med livestreaming.

Från bloggen: Hur fungerar live streaming? Kom igång redan idag.

"Vet inte hur det är för er men jag tycker att det syns i inboxen att många fler företag är nyfikna på live stream nu när samhället ser ut som det gör. Det är inget snack om att live streaming går hett för många företag och ligger väldigt rätt i tiden. Jag blev nyfiken på att ta reda på mer kring ämnet, men hur fungerar live streaming?"

Image

Av: Emma Ingram

Emma utbildar sig till Digital Marknadsförare på Sälj och Marknadshögskolan. Emma gillar även hundar och har en "Fralla" som heter Ernst.

 

Läs hela artikeln här
 

Mer info och priser om livestreaming

Fyll i formuläret här så återkommer vi så fort som möjligt till dig.