Kundansvarig - Sök med Video

Vi söker nästa stjärna till vårt team. Det viktigaste för oss är att du har rätt attityd och trivs framför kameran. 

Du behöver inte ha någon erfarenhet, CV eller personligt brev. Du behöver bara skicka in en video där du berättar vem du är, vad som driver dig och varför just du ska ha det här jobbet.

Spela in och skicka till: onlinevideo@stockholmmediafactory.se redan nu.

Sista ansökningsdag 2019-03-08

Nu söker vi nästa viktiga person till vårt kreativa team. Bolaget sitter i centrala Stockholm och hjälper företag med att synas via marknadsföring i form av videoproduktion och videoannonsering. I denna roll kommer du att arbeta som kundansvarig.

Om bolaget
Stockholm Media Factory är en onlinevideobyrå sedan 2014 och arbetar med videoproduktion, Socialmedia videos, Employer-branding videos, videoannonsering, analys och skräddarsydda företagsvideos. Video används utav alla typer av bolag så marknaden är stor och möjligheterna många för den som säljer videoproduktion. I dagsläget är vi fyra personer i teamet och söker nu vår nästkommande kollega.

Se lite av det vi jobbat med tidigare:

Rollen

Som kundansvarig kommer du att arbeta proaktivt och på så sätt hjälpa kunder att öka sina resultat. Du bearbetar marknaden på ett metodiskt sätt med moderna säljverktyg och metoder.

I rollen ingår allt från att prospektera, kontakta, förhandla och ta hand om möten. Med en lyhördhet och god insikt i produkterna samt tjänsterna kommer du att lägga fram kreativa lösningar som kan ge kunderna maximal avkastning på sina investeringar.

Vid en lyckad affär tar produktionen över och skapar den bestämda visionen, därefter ansvarar du för merförsäljning och äger hela kunddialogen.

Du kommer att få en introduktionsutbildning som ger dig ett bra helhetsgrepp kring verksamheten och produktionen. Allt för både personlig och professionell utveckling. Här finns en roll att växa i och vara del i ett företag som ligger i framkant av marknadsföring via rörligt material.

Erfarenhet:
Det finns inga krav på erfarenhet. Det är dina personliga egenskaper och din attityd som kommer att vara avgörande. På Stockholm Media Factory använder vi oss mycket av video vid kontakt med kund, så du ska inte vara rädd för att stå framför kameran!

Vi tror att du:
Som person ser vi att du är lyhörd och visar på hög aktivitet, du vill alltid bidra både för företaget och framförallt kunds räkning. Du är mogen och redo att ta dig an en roll som kräver stort ansvarstagande och självständigt arbete. Därav ska du vara självgående och andas försäljning. Vidare är du både kreativ och nytänkande, allt för att ge kunderna det allra bästa och skapa både goda kundrelationer och framgångsrika affärer. Du drivs av kundkontakt och är orädd för att inleda samtal med nya personer. Stort vikt läggs vid cultural-fit, där din personlighet i samband med din kapacitet som säljare är viktigast.

I detta steget i karriären vill du vara med i ett organiskt växande företag, där en delaktighet och gott samarbete värderas högt. Att vakna och ta stegen till ett roligt jobb är vårt mål, vi uppmärksammar och belönar goda resultat samt stöttar utveckling.

Ansökan

Skicka din video där du presenterar dig själv och varför du vill ha jobbet till: onlinevideo@stockholmmediafactory.se

För mer information kontakta:
Carl-Henrik Bronäs
073-685 51 40
carlhenrik@stockholmmediafactory.se

Strategi

Det kreativa arbetet börjar med att ta fram en utarbetad strategi för din videoproduktion genom en analys av behov, syfte och åtgärder.

Videoproduktion

Produktionen anpassas om det är en varumäkesvideo för YouTube eller om syftet är att samla in tittarnas e-postadresser när videon spelas upp.

Analys

Du får insikter som förbättrar ditt affärsresultat genom att vi mäter och analyserar resultatet av dina videoklipp.