Vi söker en Video Editor

Just nu växer vi och vill hitta dig som vill vara med oss och få en viktigt roll i företagets utveckling. Du kommer få jobba med moderna verktyg, effektiva produktionsmodeller och välkända varumärken. Vi söker efter dig som både filmar och klipper.

Rollen innebär allt från idéskapande till produktion. Du kommer jobba med redigering av video content för sociala medier och andra digitala kanaler både organiska och för annonsering. Som Video Editor kommer du ha en stor inverkan på slutresultatet och deltar aktivt i hela vår arbetsprocess. Det kreativa arbetet innebär även mycket kundkontakt.

Se lite av det vi jobbat med tidigare:

 

Mer om dig:
Du har en väl utvecklad bildkänsla och har en stark drivkraft. Vi ser gärna att du har en viss erfarenhet inom sociala medier och brinner för onlinevideo. Du har en positiv attityd, bra arbetsetik samt förstår hur och när man ska vara proaktiv.

Har du detta?
– Referenser från tidigare projekt som du både filmat och klippt (Krav).
– Erfarenhet av Final Cut Pro X.
– Kan animera i After Effects – Ej krav men meriterande.
– Du har mycket goda kunskaper i svenska och kan använda språket i så väl tal som skrift.

Och …
passar du in på ovanstående profil? Tveka inte att ansöka redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet (2019-01-25).

Tjänsten är på heltid i Stockholm och vårt kontor ligger centralt på Kungsholmen.

Ansök till tjänsten som Video Editor här: onlinevideo@stockholmmediafactory.se
Skicka med länk till projekt som du både filmat och klippt. Skriv ”Video Editor” i ämnesraden.

Image

Strategi

Det kreativa arbetet börjar med att ta fram en utarbetad strategi för din videoproduktion genom en analys av behov, syfte och åtgärder.

Videoproduktion

Produktionen anpassas om det är en varumäkesvideo för YouTube eller om syftet är att samla in tittarnas e-postadresser när videon spelas upp.

Analys

Du får insikter som förbättrar ditt affärsresultat genom att vi mäter och analyserar resultatet av dina videoklipp.