Testimonials

"Vi ville skapa filmer för att hälpa oss attrahera fler konsulter och medarbetare.

Vi valde Stockholm Media Factory för att de är grymma. Vi träffade flera olika leverantörer men fick men fick ett högt förtroende för er, så självklart valde vi er i slutändan."

-Henrik Henriksson, Grundare Adviser Partner

Adviser Partner

"Videoannonsering är det som tilltalar vår målgrupp mest, därför vill vi producera video för att annonsera i Sociala Medier.

Vi har gjort en hel del research och fått rekommendation att jobba med Stockholm Media Factory då ni kan leverera det jag söker."

-Adnan, Grundare Doctor On Demand

Doctor On Demand

"Vi vill använda video för att nå fler som vi inte gör via vanliga annonser och på ett helt annat sätt visa vilka vi är än att bara skriva i text.

Vi har jobbat med Stockholm Media Factory tidigare och kan varmt rekommendera dem till andra."

-Carolina, Marknadsansvarig KFX HR-partner

KFX HR-Partner

"Vi valde att använda Stockholm Media Factory eftersom jag fick ett väldigt proffsigt intryck av dem och det visade sig stämma sen. Det blev ett proffsigt bemötande och genomförande från A till Ö.

Jag skulle rekommendera Stockholm Media Factory till någon som behöver hjälp med att spela in videofilmer på ett snyggt sätt."

-Kristin, CEO at Renapharma AB

Renapharma

"Jag tycker Stockholm Media Factory är proffsiga, lätta att arbeta med, tar sig tid och löser de man är ute efter. Bäst av allt - de är sjukt snabba och det hela kändes smooth.

– Emma Wallin, Vainu

Vainu.io

Image
 

Kontakta oss

Fyll i formuläret här så återkommer vi så fort som möjligt till dig.