Guiden till LinkedIn Video 2018
– Ladda ner din gratis kopia nu

Gratis e-bok: Guiden till LinkedIn Video 2018

Sedan LinkedIn lade till sitt native videoalternativ har det snabbt blivit en central del av plattformen. Enligt LinkedIn är användarna nu 20x mer benägna att dela en video än något annan typ av inlägg.

Den här e-boken kommer att ge dig insikter i vad som fungerar, vilka format som rullar bäst, hur du ska lägga upp din videostrategi och framförallt hur du ska mäta din videos framgång.

Mätmodellen, framtagen av Stockholm Media Factory, ger en träffsäker uppföljningsprocess för att kontinuerligt kunna jobba med förbättringar och optimering av din videostrategi.

Vi hoppas att du gillar guiden!

Vänliga hälsningar,

Teamet på Stockholm Media Factory

LinkedIn Video – Vi hjälper dig med allt från idé till produktion och distribution.

På Stockholm Media Factory brinner vi för att hjälpa B2B-företag att skapa tillväxt med onlinevideo. Det har vi gjort ända sedan starten 2014.

Med fokus på kvalitet och pris har vi tagit fram flera produktionsmodeller som täcker allt från sociala medier såsom LinkedIn till corporatevideo och HR-video.

Tillsammans med våra boostkampanjer kommer din video att inte bara ses av rätt målgrupp, men även driva action och growth-möjligheter för ditt företag.

Om du är intresserad av att veta mer, kontakta oss vi formuläret eller klicka här för våra konktaktuppgifter.

[fc id='3' align='center'][/fc]