Tack – Nu kan du ladda ner rapporten

Här kan du ladda ner PDF versionen av 2019-års undersökning om Video och HR

Exempel på HR Video

Här är några exempel på HR Video vi gjort.
Hör av dig så visar vi gärna mer.

Vad är HR Video?

Video är ett fenomenalt verktyg för att utbilda, träna och jobba med bl.a rekrytering, onboarding eller preboarding. Använd video till att förklara processer och policyer, kommunicera och förklara företagskultur, värderingar och förväntat beteende.

Oavsett hur du planerar att använda video finns det flera olika anledningar till att det fungerar som ett kraftfullt verktyg inom lärande. Det kombinerar både ljud och visuella element för att hantera lärandet.

Video är roligt, engagerande, minnesvärt och - viktigast av allt - populärt! Enligt Forrester Research är anställda 75% mer benägna att titta på en video än läsa dokument, e-post eller webbartiklar.

HR Video gör ett bra första intryck på nyanställda, ökar kunskapsinnehållet och kan användas konsekvent i hela ditt företag vilket garanterar att alla har tillgång till samma innehåll på samma höga nivå.

Title: Video och rekrytering ger ett positiv resultat vid rekrytering Ingress: Av de som använder video svarar 32,6% att det har en positiv effekt medan 45,7% svarar att de inte använder video i rekrytering.

KFX HR-Partner

 
 

Mer info och priser

Fyll i formuläret här så återkommer vi så fort som möjligt till dig.