Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Instagram börjar visa antal visningar av videoklipp

Instagram bekräftar att du nu kan se hur många gånger din video har setts på Instagram. Visningar är den mest förväntade formen av feedback på en video, enligt Instagram.

Det är därför du nu kommer att börja se visningsantal under videor där du normalt ser hur många som gillat. Du kommer fortfarande att kunna se hur många som gillar din video genom att klicka på just visningar.

Det var bara två år sedan Instagram lanserade video och videoberättelserna har verkligen tagit fart. Oavsett om du sitter längst fram på en modevisning eller tillbringar en dag på stranden är det ingenting som ger liv till ögonblick lika bra som video. Att lägga till visningsantal är, enligt Instagram, den första av många förbättringar du kommer att se på Instagram video i år.

Mer om Instagram

[wp_blog_designer id=”9″]

Källa:
Instagram
SproutSocial
AdWeek

Andra intressanta artiklar:

Har du frågor eller önskar mer information och prisuppgifter på det vi hjälper andra företag med? Fyll i formuläret här så hör vi av oss redan idag: