Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Video för ditt företag: När och Varför?

Kort sagt, onlinevideo finns överallt i dag, och det med goda skäl.
Företag som ännu ej har testat videomarknadsföring gör sig själva en riktig otjänst. Även om ett nystartat eller ett växande företag inte har resurserna att göra en in-house produktion, så är outsourcing alltid ett alternativ.

December 2013 fanns det över 6 455 videoproduktionsbolag i USA, 2 206 postproduktions företag och 384 distributionsbolag (IBISworld).
Trots alla siffror som visar att video har bästa ROI under ”content marknadsföringens” paraply, så har många företag varit långsamma att agera. Den totala spenderingen i USA var endast 3 miljarder dollar 2013. 2016 beräknas detta stiga till 5,43 miljarder dollar (Forrester Research), en ynklig summa jämfört med de 100-tals miljarder som effektiv videomarknadsföring skulle kunna generera på sikt.

Vad ska vi ta med oss? Nu är bästa tidpunkten att börja ta marknadsföring med video på allvar.

(Källa: Hangwon)

Andra intressanta artiklar:

Har du frågor eller önskar mer information och prisuppgifter på det vi hjälper andra företag med? Fyll i formuläret här så hör vi av oss redan idag: